App

Hoe kan ik mijn limieten verhogen?

Je kunt je limieten verhogen in je accountinstellingen. Eenmaal geselecteerd, wordt de verificatie voltooid via onze webpagina.

Hoe stuur ik coins naar een externe wallet?

In de Anycoin Vault en App kun je geen coins versturen naar een externe wallet. Op deze manier bieden wij gebruikers de snelste en veiligste oplossing.

Hoe komt het dat de prijs van een coin niet overeenkomt met de prijs tijdens het kopen/verkopen/swappen?

In een volatiele markt veranderen de prijzen van cryptocurrency constant. Wanneer je een order plaatst, wordt de prijs voor een korte periode vastgezet en worden de fees berekend.

Ik kan mijn pincode niet registreren via de app. Wat moet ik doen?

Zorg ervoor dat je pin-nummers niet opeenvolgend zijn of uit dezelfde nummers bestaan.

Hoe selecteer ik een coin als favoriet?

Selecteer de coin en klik op het stericoon.

Waarom kan ik niet al mijn orders zien?

Het orderoverzicht in de app toont alleen je Vault orders. Je dashboard in de webpagina toont je complete ordergeschiedenis.

Waarom verandert de prijs als ik mijn credits gebruik?

In een volatiele markt veranderen de prijzen van cryptocurrency constant. De prijs wordt herberekend wanneer je je credits activeert.

Kan ik een deel van mijn credits activeren in plaats van het hele bedrag?

Gebruikers zijn verplicht om alle beschikbare credits te gebruiken als ze deze willen gebruiken.